Er du klar til vækst og masser af ansvar?

Brüel Systems A/S er blandt Europas førende producenter af miljøvenlige, fuldautomatiske anlæg til håndtering, vask og tørring af genbrugsemballage til levnedsmiddelindustrien, fortrinsvis i Europa og Nordamerika.

Brüel Systems A/S har eksisteret siden 1843. Vi har en stærk markedsposition og er stolte af at være en 100% nordjysk ejet virksomhed, p.t. beskæftiger vi ca. 80 medarbejdere i Hjørring.

Vi har et stærkt og konkurrenceorienteret værdisæt – altid med kunden i centrum. Vi tror på, at vi skal trække i samme retning, at vi tager ansvar for den fælles indsats, at vi udviser høj loyalitet, professionalisme og frem for alt fokuserer på en ordentlig og troværdig dialog med kunderne. Dette er nøglen til vores succes og den stærke virksomhedskultur, som vi har opbygget med medarbejderne som den stærkeste og vigtigste ressource.

 

For at fastholde vores ambitiøse vækststrategi, søger vi kompetent Rejsemontør, som kan være med til at flytte os tættere mod vore mål.

 

Er du klar til at indgå i et team af rejsemontører hos Brüel Systems? Du refererer direkte til vores servicechef. Dine væsentlige og typiske opgaver bliver:

 • Varetage serviceopgaver hos kunderne, primært i Skandinavien/Europa.
 • Indgå i teamet omkring ”forebyggende vedligehold” af udstyr hos kunderne.
 • Deltage i afprøvning/indkøring af nye anlæg på fabrikken i Hjørring
 • Aflevering af færdige anlæg til kunden.Vi har stærkt kundefokus og styr på teknisk avancerede projekter

  Vi regner med, at du har disse kvalifikationer med i bagagen:

  • Erfaring med rustfrit stål.
  • Kendskab til pumper, gear, motorer.
  • Kendskab til el-pneumatik.
  • Kendskab til PLC- styringer
  • Erfaring med industri-montageSom person er du tålmodig og vedholdende med en god gennemslagskraft. Du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og god til at kommunikere med folk på alle niveauer. Du har kundefokus og er kvalitetsbevidst, systematisk og struktureret i din arbejdsform med et godt blik for såvel detaljen som helheder. Du har desuden en åben og fleksibel tilgang til tingene.

 

Du kan håndtere mange parallelle opgaver, og samtidig bevarer du fokus og høj kvalitet i opgaveløsningen. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for din funktion og dine opgaver.

Vi har sat kursen mod vækst og tilbyder dig:

 • ✓  Et super alsidigt job i en spændende projektorienteret og ordre producerende virksomhed med produkter af høj kvalitet.
 • ✓  En selvstændig stilling med stor frihed under ansvar.
 • ✓  Afvekslende arbejdsopgaver service i mange lande.
 • ✓  Virksomheden har til huse i attraktive lokaler i Hjørring.Du kan blive en del af en markant virksomhed og indgå i vores fællesskab med et stærkt og konkurrenceorienteret værdisæt – altid med kunden i centrum. Dette indebærer, at vi alle trækker i samme retning, tager ansvar for den fælles indsats, udviser høj loyalitet, professionalisme og fokuserer på en ordentlig og troværdig dialog med kunderne.

  Vi tilbyder en fast funktion lignende månedsløn plus rejsegodtgørelse, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Der må forventes op til 150-175 rejsedage pr. år.

  Hvis du har spørgsmål til stillingen eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Head of Service Claus Kristensen, clk@bruelsystems.com, eller HR Partner Anna Larsen al@hviidoglarsen.dk+45 22327232

  Søg jobbet her