Hos Brüel Systems kan vores to nyopstartede smedelærlinge Magnus og Rasmus samt vores produktionschef Nicolai Høst tilføje endnu en titel til CV’et – nemlig radiostjerner.

I morges gæstede de morgenradio på P4 Nordjylland. Her snakkede de bl.a. om det høje frafald hos lærlinge på erhvervsuddannelser, men også hvad vi gør, for at fastholde og motivere vores lærlinge.

Som noget helt nyt har vi i år ansat to smedelærlinge på samme tid. Formålet er at de skal støtte og spejle sig i hinanden, og vi tror på, at det kan bidrage til at fastholde motivationen.

Som Magnus siger i udsendelsen, er det også en motivationsfaktor, at man gerne vil kunne lidt mere end den anden, og derfor give den en ekstra skalle.
Ligeledes fortæller produktionschef Nicolai Høst, at der er blevet oprettet en mentorordning, hvor lærlinge bliver tilknyttet en mentor i deres lærlingeforløb.

Vores mentor Lene Vinther, sørger for alt det praktiske med skoleophold, månedlige samtaler med lærlingene, men vigtigst af alt sørger hun for god trivsel og læring.

Hvis du ønsker at lytte til indslaget, kan det findes på følgende link
https://lnkd.in/ePygyYaQ
Fredag 12. aug 2022 min. 4:30 – 16:15